Program


Piknik u Bašti - Dejan Cukić i Spori ritam bend

Piknik u Bašti - Dejan Cukić i Spori ritam bend

Jesen u Beogradu će obeležiti nova manifestacija “Piknik u bašti” koja će po prvi put biti održana od 15. do 17. oktobra u Botaničkoj bašti “Jevremovac”.

TRI DANA PIKNIKA I KONCERATA U BOTANIČKOJ BAŠTI

Sunčani vikend koji je pred nama obeležiće manifestacija “Piknik u bašti” koja će po prvi put biti održana od 15. do 17. oktobra u Botaničkoj bašti “Jevremovac”. Ovom manifestacijom će na najlepši način biti zatvorena sezona manifestacija u Botaničkoj bašti, kojima su se tokom leta radovali brojni Beograđani i njihovi gosti. Ulaznice po ceni od samo 800 dinara mogu se kupiti na prodajnim mestima i preko online servisa tickets.rs, a od 15. oktobra i na blagajni Botaničke bašte. Kapije će biti otvorene 15. oktobra od 17h, a 16. i 17. oktobra od 14 časova.

Osim u bogatoj ponudi hrane, vina i piva, posetioci će svako veče uživati i u koncertima različitih muzičkih žanrova.

Po prvi put u zelenoj oazi u centru Beograda koncerte će održati Bojana Vunturišević 15. oktobra od 19h, u subotu od 17h nastupiće rock legenda Dejan Cukić, a poslednje veče “Piknika u bašti” će biti začinjeno čarobnim zvucima gudačkog kvarteta “Crystal Strings”.

Bojana Vunturišević se posebno raduje što će posle dužeg vremena nastupati, jer su ona i njeni muzičari željni živih nastupa i kontakta sa publikom. “Ono što je potpuna novina u ovoj fazi kada nastupam pod svojim imenom i prezimenom, je to da će ovog puta iza mene, posle sedam dugih godina, konačno stajati "klasičan" bend. Ovo "klasičan" stavljam pod navodnike iz prostog razloga jer smo zadržali i nešto od savremenih instrumenata za kojima će biti DJ MKDSL, pored njega tu je i moj dugogodišnji stage saputnik Ivan Mirković Bambi, ali i jedan od naših najboljih bubnjara Peđa Milutinović. Jako se radujem što je ulaskom Peđe u naš bend live izvodjenju moje muzike udahnut život i novi život.” izjavila je Bojana.

Dejan Cukić će svoj nastup prilagoditi ambijentu Botaničke bašte, tako da će održati akustični koncert i svoje brojne hitove izvoditi sa klaviristom Draganom Mitićem sa kojim scenu deli već 40 godina. Koncerti Dejana Cukića su poznati po neverovatnoj energiji koju Cukić nesebično deli sa publikom, a retko ko može da se pohvali sa toliko bezvremenskih hitova kao što su: “Ja bih da pevam”, “Letnje kiše”, “Mokre ulice”, “Julija”, “Nebo jedino zna”, “Stranac u Beogradu”, “Dolazi tiho”.

Zbog bolesti članova RTS Big band-a, poslednjeg dana Piknika u Bašti nastupaće Crystal Strings.Gudački kvartet “Crystal Strings”, sastavljen od profesionalnih, školovanih muzičara, će tokom poslednje večeri “Piknika u bašti” izvoditi hitove klasične, pop, rock, filmske i nacionalne muzike.

Botanička bašta će tokom tri dana biti pretvorena u veliku piknik zonu u centru grada, a organizatori će obezbediti sve što je potrebno za maksimalno uživanje.

Izvor: Vinski maraton

 

 

Preporuka


Obilazak arheološkog nalazišta Belo Brdo

Arheološko nalazište Belo Brdo

Posetite Arheološko nalazište Belo brdo – Vinča koje datira između 5300. i 4500. godina pre nove ere. Saznajte kako je…

Komplet ulaznica- Muzej Ive Andrića i Muzej Jovana Cvijića

Muzej grada Beograda

Komplet ulaznica- Muzej Ive Andrića i Muzej Jovana Cvijića

Jedan od najkvalitetnijih i najpopularnijih pop pevača u regionu, Sergej Ćetković se posle pune tri godine vraća pred beogradsku publiku,…

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati