Program


FEST 2020 - MRTVI NE UMIRU
6

FEST 2020 - MRTVI NE UMIRU

Kada mrtvi počnu da ustaju iz grobova, miran gradić u Sentervilu započinje bitku sa hordom zombija

Kategorije ulaznica


390.00 RSD
Parter C Desno, Parter C Levo, Parter D Levo

Trenutni događaji




MRTVI NE UMIRU

THE DEAD DON’T DIE

 

SAD, Švedska / 104’

 

Horor komedija

 

Gala 

Kada mrtvi počnu da ustaju iz grobova, miran gradić u Sentervilu započinje bitku sa hordom zombija

 

 

Režija:

Jim Jarmusch 

Scenario:

Jim Jarmusch 

Fotografija:

Frederick Elmes 

Montaža:

Affonso Gonçalves 

Muzika:

Sqürl 

Uloge:

Bill Murray, Adam Driver, Tom Waits, Chloë Sevigny, Steve Muscemi, Danny Glover, Tilda Swinton, Iggy Pop, Selena Gomez 

Producent:

Joshua Astrachan, Carter Logan 

Produkcija:

Animal Kingdom , Film i Väst 

Distributer:

Taramount Film

 

DŽIM DŽARMUŠ / JIM JARMUSCH

Džim Džarmuš je rođen 1953. u Ohaju, SAD. Često se navodi kao inicijator i utemeljivač pokreta američkog nezavisnog filma, najavljenog filmom Čudnije od raja”. Uspeh ovog filma obezbedio je Džarmušu status ikone u okviru arthouse filma, kao jedinstvenog i beskompromisnog autora. Reputaciju je potvrdio nizom uspešnih dela tokom kasnih osamdesetih, etablirajući se kao jedan od najznačajnijih i najuticajnijih reditelja generacije. Cenjen je i poznat ujedno i kao reditelj, scenarista, glumac, producent, montažer i kompozitor.

 

 

Filmografija:

2016 Gimme Danger (documentary)

2016 Paterson

2013 Only Lovers Left Alive / Samo ljubavnici preživljavaju

2009 The Limits of Control / Granice kontrole

2005 Broken Flowers / Slomljeno cveće

2004 Coffee and Cigarettes / Kafa i cigarete

1999 Ghost Dog: The Way of the Samurai / Put samuraja

1997 Year of the Horse (documentary)

1995 Dead Man / Mrtav čovek

1991 Night on Earth / Noć na Zemlji

1989 Mystery Train / Misteriozni voz

1986 Down by Law / Pod rukom zakona

1984 Stranger than Paradise / Čudnije od raja

1980 Permanent Vacation / Stalni odmor

 

Festivali:

2019 Kan / Cannes Film Festival 

 

“Mrtvi ne umiru” Džima Džarmuša poštuje žanr horora a da se nije istinski obavezao na njega

  1. O. Skot, Njujork tajms

 

Izvor: CEBEF

Preporuka


28.02-08.03.2020.

Ahmed je trinaestogodišnji muslimanski dečak, koji živi u malom belgijskom gradu. Nedostaje mu…

Salamanka, leto 1936. godine. Slavni pisac Migel de Unamuno odlučuje da javno podrži…

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati