Program


FEST 2020 - FRENKI
9

FEST 2020 - FRENKI

Frenki, poznata francuska glumica, saznaje da ima još samo nekoliko meseci života. Za poslednji odmor, ona okuplja sve članove porodice zajedno u Sintri u Portugaliji.

Kategorije ulaznica


390.00 RSD
Parter B Desno, Parter C Desno, Parter C Levo, Parter D Levo

Trenutni događaji



FRENKI

FRENKIE

 

Francuska, Portugalija / 2019 / 98’

 

Drama

 

Gala 

Frenki, poznata francuska glumica, saznaje da ima još samo nekoliko meseci života. Za poslednji odmor, ona okuplja sve članove porodice zajedno u Sintri u Portugaliji.

 

 

Režija:

Ira Sachs 

Scenario:

Ira Sachs, Mauricio Zacharias 

Fotografija:

Rui Poças 

Montaža:

Sophie Reine 

Muzika:

Dickon Hinchliffe 

Uloge:

Isabelle Huppert, Brendan Gleeson, Marisa Tomei, Jérémie Renier, Pascal Greggory, Vinette Robinson, Ariyon Bakare, Greg Kinnear 

Producent:

Saïd Ben Saïd, Michel Merkt 

Produkcija:

SBS Productions, Secret Engine 

Distributer:

Con Film

 

AJRA SAKS / IRA SACHS

Nezavisni američki sineasta Ajra Saks (1965) rođen je u Memfisu u Tenesiju. Do sada je režirao filmove: Delta (premijerno prikazan na festivalu u Torontu), Forty Shades of Blue (nagrađen priznanjem žirija na Sandens festivalu), Married Life, Ostavi upaljena svetla, Ljubav je čudna stvar and Little Men (nagrađen Gran prijem na Dovil festivalu posvećenom američkom filmu).

 

 

Filmografija:

2019 Frankie

2016 Little Men

2014 Love Is Strange / Ljubav je čudna stvar

2012 Keep the Lights On / Ostavi upaljena svetla

2007 Married Life

2005 Forty Shades of Blue

1997 The Delta

 

Festivali:

2019 Kan, Toronto Sarajevo / Cannes Film Festival, Toronto International Film Festival, Sarajevo film festival

 

Zamjenjujući Njujorl za Portugaliju s velikim nebom, gde filmska zvezda Izabel Iper okuplja svoj klan, Ira Saks tka tapiseriju o odnosima i iskustvima koji ciljaju na nešto bezvremeno.

Majkl Lider, Sajt end saund

 

 

 

Izvor: CEBEF

Preporuka


Nakon tragedije na gradilištu, Fransisko i njegove kolege zidari traže pravdu ne samo…

Ovo je priča o Sonji Heni, jednoj od najvećih svetskih atletičarki, kreatorki modernog…

Tri Makedonke moraju da se bore sa kontrolom nad svojim telom, tradicijom, odanošću,…

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati