* TICKETS.RS - VAŽNE INFORMACIJE (www.enterbelgrade.rs)

RADNO VREME BLAGAJNI / CALL CENTER-A

Zbog proglašenog vanrednog stanja i u skladu sa preporukama Vlade Srbije, Ticket Vision blagajne i Call Center broj 0900 11 00 11 neće raditi sa strankama do daljnjeg. Informacije i vesti vezane za događaje mogu se dobiti na sajtu www.enterbelgrade.rs. i slanjem e-maila na office@tickets.rs.

 

POVRAT NOVCA ZA OTKAZANE DOGAĐAJE

Ticket Vision vrši usluge prodaje ulaznica u ime i za račun organizatora, prema uslovima kupovine objavljenim na https://enterbelgrade.rs/articles/2/uslovi-koriscenja . Kako bi smo mogli da izvršimo povrat sredstava kupcima, neophodno je da sredstva dobijemo od organizatora za svaki događaj posebno.

Povrat novca za ulaznice kupljene online - poslati email na office@tickets.rs.

Trenutno nije moguće izvršiti povraćaj novca za ulaznice kupljene na blagajnama. U skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije, blagovremeno ćemo vas obavestiti o datumu i mestu povraćaja za fizičke ulaznice

 

DETALJNE INFORMACIJE U VEZI SA OTKAZANIM/ODLOŽENIM DOGAĐAJIMA

Najnovije vesti u vezi sa otkazanim i odloženim događajima, kao i detaljne informacije o povratu sredstava za pojedinačne događaje, možete videti na linku https://enterbelgrade.rs/cancelled .

 

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati